Over ons

De cloudminer, een webpagina met overzichten en ervaring in de financiële diensten.

Ik geef een antwoord op al uw vragen als deze aldan niet al aanwezig zijn op deze site.

Door middel van een uitgebreid overleg of email contact helpen wij u bij het vinden van de optimale kosteneffectieve oplossingen.

Wij ondersteunen het gebruik van Bitcoins en doen zaken met cloud opslag servers en mining aperatuur dat onder contract word ingehuurd.

Het betreft op deze site enkel advies waar onze partner geen advies geeft en enkel voor de uitvoering zorgt, deze worden per 4 Februarie 2014 gereguleerd vanaf  Engeland en zijn volkomen legaal.

Daarom hebben betrouwbare partners en servers.

 

meer details over hun voorwaarden volgen hieronder (een vertaling van onze partner cex.io LTD)

 

Gebruiksvoorwaarden


AANVAARDING VAN ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze overeenkomst is een contract tussen u en CEX.IO LTD. en is van toepassing op uw gebruik van de Diensten.

Dit is een belangrijk document dat u zorgvuldig moet overwegen bij het kiezen of u de Diensten te gebruiken op elk gewenst moment. Lees de voorwaarden van deze Gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat u ermee akkoord gaat.Deze overeenkomst onderstreept ook bepaalde risico's over het gebruik van de Diensten en de uitleg over hoe je veilig uitvoeren van online diensten aan via CEX.IO.

U bent zelf verantwoordelijk voor het begrijpen en naleven van alle wetten, regels en voorschriften van uw specifieke jurisdicties die op u van toepassing kunnen zijn in verband met uw gebruik van de CEX.IO Services, met inbegrip van maar niet beperkt tot, die met betrekking tot de uitvoer of import activiteit, belastingen of transacties in vreemde valuta.

ALS U NIET DE VOORWAARDEN VAN HET GEBRUIK EN in deze overeenkomst beschreven accepteren, niet toegang tot deze site en doe dit SERVICE NIET GEBRUIKEN.

CEX.IO LTD., En haar dochterondernemingen (hierna "CEX.IO") bieden u gebruik maken van de CEX.IO websitehttps://cex.io/ (de "Site") en de toegang tot de CEX.IO Platform (het "Platform") alleen als u volledig begrijpen, voldoen en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden hieronder vermeld.

Door het gebruik van deze Site, en verder door te registreren om onze service te gebruiken, u ("u, uw of Yourself") akkoord te aanvaarden en te voldoen aan de bepalingen en voorwaarden van het gebruik hieronder vermeld ("Gebruiksvoorwaarden"). U moet de gehele gebruiksvoorwaarden zorgvuldig te lezen voordat u deze website ("Site") of een van de diensten van deze site te gebruiken.

Of u nu gewoon browsen of gebruiken van deze site of de aankoop van diensten, uw gebruik van deze Site en uw elektronische aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden betekent dat u heeft gelezen, begrijpt, erkent en stemt ermee in deze Algemene Voorwaarden gebonden te zijn, samen met de volgende beleidsregels en de toepasselijke product overeenkomsten.

Zoals hierin gebruikt, "CEX.IO" verwijst naar het bedrijf CEX.IO LTD., Inclusief zonder beperking daarbij, de eigenaars, bestuurders, investeerders, medewerkers of andere verbonden partijen. Afhankelijk van context, "CEX.IO" kan ook verwijzen naar de diensten, producten, Site, inhoud of andere materialen (gezamenlijk: "Gegevens") die door CEX.IO.

De dienst wordt geëxploiteerd door CEX.IO kunnen kopers ("Kopers") en verkopers ("Verkopers"), om virtuele Internet valuta's met inbegrip van kopen en verkopen, maar niet beperkt tot: Bitcoins, litecoins, Namecoins, Devcoins, IXCoins en grondstoffen die bekend staat als " GHS "of Gigahashes.

Met deze service kunnen alle geregistreerde gebruikers van het Platform ("gebruikers") om virtuele valuta's en grondstoffen handel met andere gebruikers.

Afhankelijk van uw land van verblijf, kunt u niet in staat zijn om alle functies van de site te gebruiken. Het is uw verantwoordelijkheid om die regels en wetten in uw land van verblijf en / of het land van waaruit u toegang tot deze Site en de Services te volgen.

Zolang u akkoord met en daadwerkelijk voldoen aan deze gebruiksvoorwaarden, CEX.IO verleent u een persoonlijke, niet-exclusieve, niet-overdraagbare, niet in sublicentie te geven en beperkt recht van de Site en de Dienst in te voeren en te gebruiken.

Door het openen van een rekening bij de Dienst ("Account") te gebruiken, u uitdrukkelijk verklaart en garandeert:

  • U volgt deze regels en wetten in Uw land van verblijf en / of land van waaruit u toegang tot deze Site en Diensten
  • 1. Je hebt deze Voorwaarden geaccepteerd
  • 2. U bent minstens 18 jaar oud en hebben de volledige capaciteit om deze voorwaarden te accepteren en het aangaan van een transactie waarbij Bitcoins.


DEFINITIES

Platform: een omgeving gecreëerd door CEX.IO te kopen / verkopen bestellingen van grondstoffen uit te voeren.

Bitcoin (s): de Peer-to-peer internet valuta verder beschreven op https://bitcoin.org .

Koper (s): betekent Lid (leden) die het indienen van een aanbod om producten te kopen via de Service.

GHS: betekent Gigahashes, of gh / s - een commodity, die verhandeld kunnen worden op de CEX.IO website.

Commissie: verwijst naar de vergoeding die aan CEX.IO verschuldigd over elke transactie, zoals een Bitcoin aankoop transactie en anderen.

Gebruiker (s): betekent dat kopers en verkopers alsmede iedere houder van een account.

Trading symbool: Virtuele valuta die kunnen worden ingewisseld voor een andere valuta of de grondstof (BTC, LTC, NMC, IXC, DVC)

Prijs: betekent "prijs per grondstof", waarvoor de leden bereid zijn te kopen of te verkopen virtuele valuta, met behulp van de Dienst in de aankoop transactie. De prijs kan worden uitgedrukt in een van de valuta's neergelegd door leden op hun rekening en ondersteund door de Dienst. Zie onze website voor een volledige lijst met valuta.

Verkoper (s): betekent Lid (leden) die het indienen van een aanbod om grondstoffen te verkopen via de Dienst.

Dienst (en): de technologisch platform, functionele regels en markt beheerd door CEX.IO om verkopers en kopers in staat te stellen aan-en verkooptransacties van Bitcoins te voeren.

Transactie: middelen (i) de overeenkomst tussen de koper en de verkoper om valuta of grondstoffen ruilen hoewel de service op een gezamenlijk overeengekomen tarief ("GHS Aankoop Transactie"), (ii) het deponeren van Bitcoins door de leden op hun rekening ("Deposit Transactie "), (iii) de overdracht van Bitcoins of grondstoffen onder de leden (" Voucher Transactie "), (iv) de intrekking van valuta of grondstoffen (" intrekking Transactie "). CEX.IO kunnen niet al deze soorten transacties te bieden op dit moment of in alle plaatsen.

Transactieprijs: het totale door de koper voor elke transactie uitgevoerd door de Dienst betaalde prijs.Beperkt gebruiksrecht

Tenzij anders aangegeven, zijn alle materialen op deze site zijn eigendom van CEX.IO en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en andere toepasselijke wetten. U kunt bekijken, afdrukken en / of downloaden van een kopie van het materiaal van deze site op een computer uitsluitend voor persoonlijke, informatieve, niet-commercieel gebruik, mits u alle auteurs-en andere eigendomsrechten te houden.

De handelsmerken, dienstmerken en logo's van CEX.IO en anderen die in deze Site ("Merken") zijn eigendom van CEX.IO en hun respectieve eigenaren. De software, tekst, afbeeldingen, grafieken, data, prijzen, handel, tabellen, grafieken, video en audio gebruikt op deze site behoren tot CEX.IO. Het handelsmerk en materiaal mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd, gewijzigd, gepubliceerd, geüpload, gepost, verzonden, geschraapt, verzameld of gedistribueerd in enige vorm of op enige wijze, hetzij handmatig of geautomatiseerd. Het gebruik van dergelijk materiaal op een andere website of netwerkomgeving voor enig ander doel is ten strengste verboden; een dergelijk ongeoorloofd gebruik kan een overtreding van auteursrechten, handelsmerken en andere toepasselijke wetten en kan leiden tot strafrechtelijke of civielrechtelijke sancties.SPOED

Vóór de publicatie van de eerste vraag die je moet sturen naar ons:

1) een geldig overheid uitgegeven identiteitsbewijs, acceptabele beelden van hoge kwaliteit van de documenten zijn: - internationaal paspoort (dubbele pagina) - nationale identiteitskaart (beide zijden) - rijbewijs (beide zijden)

2) een bewijs van ingezetenschap, aanvaardbare gescande afbeeldingen van papieren documenten zijn: - bankafschrift - energierekening voor nutsbedrijven verbruikt op uw woonadres - aangifte, gemeentelijke belastingen - bewijs van ingezetenschap uitgegeven door een overheid of een lokale overheidsinstantie U kunt ook submit andere documenten om te dienen als bewijs van ingezetenschap zoals; overheid uitgegeven documenten, gerechtelijke-autoriteit afgegeven documenten, documenten afgegeven door een instelling van openbaar / overheid, nutsbedrijven service bedrijf, of op soortgelijke wijze gereglementeerde dienstverlenende bedrijven.ONDERHOUD VAN UW ACCOUNT: ONZE REGELS

Deze site is alleen voor uw persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Wij zijn waakzaam bij het handhaven van de veiligheid van onze Site en de Dienst. Door zich te registreren bij ons, U akkoord met CEX.IO te voorzien van actuele en juiste en volledige informatie over uzelf, zoals gevraagd door het registratieproces, en om deze informatie actueel te houden. Voorts komt u overeen dat u geen andere dan uw eigen account zal gebruiken, of toegang krijgen tot de account van een ander lid te allen tijde, of anderen te helpen bij het verkrijgen van toegang door onbevoegden.

De oprichting of het gebruik van rekeningen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van CEX.IO zal resulteren in de onmiddellijke opschorting van alle bovengenoemde rekeningen, evenals alle hangende aankoop / verkoop aanbiedingen. Elke poging om dit te doen of om te helpen anderen (Members of anderszins) of de distributie van instructies, software of tools voor dat doel, zal resulteren in de rekeningen van deze leden wordt beëindigd. Opzegging is niet de exclusieve remedie voor een dergelijke overtreding, en CEX.IO kan ervoor kiezen om verdere stappen tegen u te nemen.

U bent ook verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw account informatie, waaronder uw wachtwoord, e-mail, adres portemonnee, portemonnee balans, en voor alle activiteiten, waaronder transacties die zijn geplaatst op uw account. Als er verdachte activiteiten met betrekking tot uw account, kunnen wij aanvullende informatie van u, met inbegrip van verificatie van documenten, en in afwachting van onze review bevriezen transacties. U bent verplicht om te voldoen aan deze verzoeken, dan accepteren of beëindiging van uw account. U bent verplicht om CEX.IO onmiddellijk op de hoogte van enig ongeoorloofd gebruik van uw account of wachtwoord, of enige andere schending van de beveiliging via e-mail gericht aan support@cex.io. Een lid dat deze regels overtreedt kan worden beëindigd, en vervolgens aansprakelijk gesteld verliezen van CEX.IO of een gebruiker van de site.

Tot slot, u stemt ermee in dat U de Service niet zult gebruiken om criminele activiteiten van welke aard uit te voeren, met inbegrip van maar niet beperkt tot, het witwassen van geld, illegale kansspelen, financiering van terrorisme, of kwaadwillig hacken.PLATFORM transactieproces

Het Platform kunnen kopers om offertes in te dienen om virtuele valuta en verkopers kopen om aanbiedingen aan virtuele valuta te verkopen in te dienen. De prijs waarvoor gebruikers aanbod tot aankoop of verkoop van de munt is naar eigen inzicht.

Gebruikers erkennen dat hun aanbod pas na zorgvuldige afweging moet worden ingediend en een keer ingediend Gebruikers zijn bereid tot een GHS aankoop transactie aan te gaan met een andere gebruiker. Daarom biedt gemaakt door verkopers en kopers op het Platform vertegenwoordigen hun onvoorwaardelijke acceptatie, zodra de in hun aanbod prijs overeenkomt met de voorwaarden van een aanbod respectievelijk door een koper of verkoper, ingediend Prijs door een overeenkomst gebonden te zijn. Verkopers en kopers het erover eens dat zodra hun respectieve aanbiedingen zijn op elkaar afgestemd, deze aanbiedingen zijn bindend en kunnen niet worden ingetrokken. De GHS inkooptransacties zal direct worden afgerond op het matchen van aanbiedingen van de koper en verkoper, zonder voorafgaande kennisgeving aan de verkoper en koper, en wordt geacht te hebben plaatsgevonden op die datum en tijd.

Verkopers erkent en aanvaardt dat de betaling van de prijs in verhouding tot het uit in naam en voor rekening van de koper, kan worden uitgesteld als gevolg van bank controles, voor een periode van maximaal 1 maand. Evenzo en vanwege de aard van de Bitcoin-netwerk, Kopers erkent en aanvaardt dat de intrekking, het deponeren of anderszins ontvangt Bitcoins op hun rekening tus-sen kan neem een ​​(1) uur en vierentwintig (24) uur, onvoorziene of onvermijdelijke netwerkproblemen. Het is gebruikers niet toegestaan ​​om virtuele valuta te trekken binnen 48 uur nadat de rekening is gemaakt.

CEX.IO verantwoording is beperkt tot het gebruik van redelijke technische inspanningen om de ontvangst van de virtuele valuta overgedragen garanderen. Bij het opstarten van virtuele valuta transacties aan een gebruiker die geen CEX.IO gebruiker, zal CEX.IO verantwoordelijkheid verder worden beperkt om voor de overdracht van de nodige technische gegevens aan de Bitcoin peer-to-peer netwerk.

Geen commissie wordt opgeladen door CEX.IO voor Bitcoin Transfer Transactie met de optie auto-uitbetaling in de CEX.IO profiel, waarbij de betalingen een keer per dag op willekeurige tijd overneemt.

De minimale uitbetaling bedrag per 1 transactie is beperkt tot 0,0001 BTC. Auto uitbetaling zal alleen worden verwerkt als alle begunstigden hebben een minimum van 0,0001 BTC over te dragen.

CEX.IO rekent een commissie 0,001 BTC van het bedrag dat wordt verzonden, voor Bitcoin Transfer Trans-action dienst, die direct wordt uitgevoerd op verzoek, met de optie "Manual terugtrekking".Het minimumbedrag dat kan worden uitgevoerd op de CEX.IO handelsplatform is beperkt tot 0.00000001 BTC

Het minimumbedrag van de GHS die kunnen worden verhandeld op de CEX.IO platform is beperkt tot 0.00000001 GHS.Dit bedrag is geschikt voor de handel, maar we garanderen niet een goed mijnbouw gedaan, als gevolg van een kleine hoeveelheid van de GHS. De aanbevolen hoeveelheid van GHS voor mijnbouw doeleinden is meer dan 1 GHS.TRANSACTIE GRENZEN

De prijs is beperkt tot 6 cijfers

Het minimum is beperkt tot 0,01

Afronding wordt gedaan tot het achtste cijfer na de afscheider (0.01000001)

Het maximale bedrag is beperkt tot 999999.99999999Afrondingsbeleid

Voor alle financiële berekeningen, CEX.IO maakt gebruik van een afronding beleid dat is afgerond op de 8e cijfer na de afscheider, in het voordeel van het platform.Voorbeeld:

Wilt u 0,1 GHS kopen per ,0595678678 BTC

Het bedrag van de BTC u de uitgaven is 0,1 * 0,0595678678 = 0,0059567868 BTC

1) Het systeem zal nemen ,0059567868 en vermenigvuldigen met 10 8 , waardoor het 595.678,68

2) Daarna zal het systeem de minimale integer groter dan 595.678,68, dat is 595.679 pick

3) Vandaar, tot 0,1 GHS kopen - je zult doorbrengen 0,00595679 BTCAls u besluit om 0,1 GHS verkopen per ,0595678678 BTC

Het bedrag van de BTC u krijgt is 0,1 * 0,0595678678 = 0,0059567868 BTC

1) Het systeem zal nemen ,0059567868 en vermenigvuldigen met 10 8 , waardoor het 595.678,68

2) Daarna zal het systeem de maximale integer kleiner dan 595.678,68, dat is 595.678 pick

3) Vandaar, tot 0,1 GHS verkopen - je gaat verdienen 0,00595678 BTCAPI AANVRAAG GRENZEN

API-aanvragen zijn beperkt tot 600 verzoeken per 10 minuten. Als deze limiet wordt overschreden - kan uw IP-adres te blokkeren, en verder niet-beschikbaarheid van het platform leiden.Illegale transacties

Gebruikers is als enige verantwoordelijk voor dat elke overdracht van virtuele valuta naar een overgeplaatste een geldige en rechtshandeling die geen wetten waaronder witwassen van geld wet-en regelgeving inbreuk zijn.

Wij behouden ons het recht voor op te schorten of te beëindigen uw CEX.IO account op elk moment als we redelijkerwijs van mening te zijn daartoe verplicht door de wet of om te voldoen aan de aanbevelingen van een relevante overheidsinstantie of erkende organisatie voor de preventie van financiële criminaliteit .

Het is strikt verboden om uw CEX.IO account te gebruiken voor illegale doeleinden, waaronder maar niet beperkt tot fraude en het witwassen van geld. We zullen elke verdachte activiteiten te melden aan de desbetreffende politiebureau.Het is verboden om het gebruik van uw CEX.IO account in een poging tot misbruik, te exploiteren of te omzeilen de gebruiksbeperkingen opgelegd door een handelaar op de diensten die het levert.

Het is uw en niet onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u betalingen van personen of diensten, voor de verkoop of levering van goederen en diensten die u kunnen voorzien of ontvangen in overeenstemming met de van toepassing zijnde wet-en regelgeving alleen verzenden of ontvangen betalingen. Het enkele feit dat een persoon of entiteit door ons heen accepteert betalingen is geen indicatie van de wettigheid van de levering of verstrekking van hun goederen en diensten. Als u twijfelt over de wettigheid van een levering of aankoop, moet je niet verder met uw betaling.VERPLICHTINGEN CEX.IO 'S

Gebruikers erkent en aanvaardt dat, bij het invullen van Transacties, zijn ze de handel met andere gebruikers, en gebruikers accepteren dat CEX.IO fungeert slechts als tussenpersoon in dergelijke transacties en niet als tegenpartij op alle tentoonstellingen. Het is dus de gebruikers en in voorkomend geval, de verkopers en de verantwoordelijkheid van de kopers te voldoen aan alle wet-en regelgeving met betrekking tot de transacties.CEX.IO verklaart en garandeert dat:

het zal alle redelijke zorg en vaardigheid in de afstemming van aanbod van de gebruikers op de site vergemakkelijken gebruiken via het Platform om transacties te sluiten. Alle aan-en verkoop aanbiedingen, evenals GHS wordt verworven, maakte op het Platform, zal worden beheerd in een anonieme manier, zodat kopers en verkopers elkaar niet kennen.De transactieprijs wordt berekend op basis van de werkelijke geëvenaard aanbiedingen van kopers en verkopers die deelnemen aan het biedproces op het Platform in combinatie met de toepasselijke Commissie.

Zodra biedt om te kopen of verkopen van virtuele valuta zijn op elkaar afgestemd, zoals aanbiedingen kunnen niet geannuleerd of omgekeerd. Het houdt alle monetaire bedragen en alle Bitcoins afgezet door elke gebruiker in zijn account, in de naam van die gebruiker als geregistreerd in hun account gegevens, en in naam van die Gebruiker. Het moet voldoen aan alle wet-en regelgeving met betrekking tot het aanbieden van het Platform. Als een gebruiker in strijd met deze voorwaarden, CEX.IO behoudt zich het recht om zijn / haar account op te schorten en blokkeren alle monetaire bedragen of Bitcoins daarin.

Het Platform is niet bedoeld om juridische, fiscale, verzekerings-of beleggingsadvies. Gebruikers met algemene informatie met betrekking tot Transacties voorheen uitgevoerd op het platform en mag niet worden opgevat als beleggingsadvies onderwijs of advies van CEX.IO. Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor het bepalen of een bepaalde voorgenomen Transactie is geschikt voor hen op basis van hun persoonlijke doelen, financiële status en risicobereidheid.VERPLICHTINGEN GEBRUIKERS '

Gebruikers verklaart en garandeert dat ze alleen zullen gebruiken het platform om transacties uit te voeren in overeenstemming met de in deze Algemene Voorwaarden en dat ze naar behoren gemachtigde en de capaciteit hebben om op het Platform in de transacties in te voeren. Verkoper garandeert dat de Bitcoins aangeboden aan werkelijke Bitcoins te verkopen of over te dragen overeenkomen.

Koper waarborgt dat de valuta's gestort op de Bitcoins kopen zijn de werkelijke valuta overeenkomen met de werkelijke activa op haar bankrekening en afkomstig uit legale bronnen. Gebruikers stemmen ermee in dat zij niet het Platform zal gebruiken om het even welk type van illegale activiteiten van welke aard ook, met inbegrip van uit te voeren, maar niet beperkt tot, het witwassen van geld, financiering van terrorisme, of negatieve invloed hebben op de prestaties van het Platform.

Gebruikers het erover eens dat, wanneer een transactie wordt verricht, het Platform verstuurt en ontvangt de monetaire bedragen en / of Bitcoins van Koper en de Jaarrekening van de verkoper in hun naam en voor hun rekening, door het IT-systeem op zijn plaats op het platform op het moment van de Transactie.ACCOUNTBEVEILIGING EISEN

U moet alle redelijke maatregelen nemen om uw CEX.IO account wachtwoord veilig te houden ten alle tijden en nooit openbaren aan iedereen. Ons personeel zal u nooit vragen om uw wachtwoord op te geven aan ons of aan een derde partij. Elk bericht dat u ontvangt of website die u bezoekt die vraagt ​​om uw wachtwoord, andere dan de CEX.IO website of een CEX.IO payment gateway op een handelaar website, moet worden gemeld bij ons. Als u twijfelt of een website echt is, zorg er dan voor de website is EV SSL-compliant (Veiligheid Certificaatvalidatie wordt weergegeven in de adresbalk van uw webbrowser).

Het is raadzaam om uw wachtwoord regelmatig (minstens om de drie (3) tot zes (6) maanden) om het risico van een inbreuk op de beveiliging te verminderen in relatie tot uw CEX.IO account wijzigen. Wij adviseren u ook niet om een ​​wachtwoord dat makkelijk is geraden uit de informatie iemand zou weten of over u verzamelen of een wachtwoord dat een betekenis heeft te kiezen. Je moet nooit toestaan ​​dat iemand toegang tot uw CEX.IO account of bekijk u toegang tot uw CEX.IO account.

Als u een indicatie of de verdenking van uw CEX.IO account, login, wachtwoord of andere beveiliging functie verloren, gestolen, verduisterde, gebruikt zonder toestemming of anderszins gecompromitteerd, wordt u geadviseerd om uw wachtwoord te wijzigen. U moet contact opnemen met de klantenservice zonder onnodig uitstel zij kennis hebben van verlies, diefstal, verduistering of onbevoegd gebruik van uw CEX.IO account, login, wachtwoord of andere beveiligingsfuncties. Onnodige vertraging bij kennisgeving ons niet alleen van invloed op de veiligheid van uw CEX.IO account, maar kan leiden dat u aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg. Als u vermoedt dat uw CEX.IO account werd geopend door iemand anders, moet u ook contact opnemen met de politie en meld het incident.

Wij kunnen uw CEX.IO account op te schorten of op andere wijze de functionaliteit beperken op redelijke gronden in verband met de veiligheid van de CEX.IO Account of een van de beveiligingsfuncties of wanneer we redelijkerwijs vermoeden dat een onbevoegd of frauduleus gebruik van uw CEX.IO account heeft plaatsgevonden of dat een van de beveiligingsfuncties zijn gecompromitteerd. Wij zullen u op de hoogte van elke schorsing of beperking en van de redenen voor een dergelijke opschorting of beperking op voorhand of, waar we niet in staat zijn om dit te doen, onmiddellijk na de schorsing of beperking is opgelegd, tenzij de melding onwettig zou zijn of compromitteren onze redelijke veiligheidsbelangen. We zullen de schorsing en / of de beperking zo spoedig mogelijk op te heffen na de redenen voor de schorsing en / of beperking hebben opgehouden te bestaan.

U moet alle redelijke maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat uw e-mail account (s) zijn beveiligd en alleen toegankelijk voor u, zoals uw e-mail adres kan worden gebruikt om wachtwoorden te resetten of om met u te communiceren over de beveiliging van uw CEX.IO Account. CEX.IO is niet aansprakelijk voor de schending van een e-mailaccount als gevolg een onbevoegde transactie moet worden uitgevoerd met de juiste bevestiging worden gehouden. In het geval een van de e-mailadressen geregistreerd bij uw CEX.IO Accounts in het gedrang komen, moet u onverwijld nadat zich bewust van dit contact Customer Service en ook contact opnemen met uw e-mailprovider.

Ongeacht of u gebruik maakt van een openbare, een gedeelde of je eigen computer toegang tot uw CEX.IO account, moet u er altijd voor zorgen dat uw login gegevens niet worden opgeslagen door de browser of de cache of anderszins opgenomen. U moet nooit gebruik geen functionaliteit waarmee inloggegevens of wachtwoorden worden opgeslagen door de computer die u gebruikt.

Aanvullende producten of services die u gebruikt om extra veiligheid eisen en moet je vertrouwd met die zoals gemeld aan u.AANSPRAKELIJKHEID

Gebruikers verklaart en garandeert dat zij de rechtmatige eigenaren en mogen alle geldsommen en Bitcoins gestort op hun account en dat de transacties worden uitgevoerd hebben op de rechten van derden of de geldende wetten niet in strijd te gebruiken. Gebruikers die niet als consument ("Zakelijke gebruikers") vrijwaart CEX.IO voor alle geleden schade en alle aansprakelijkheid beroepen tegen CEX.IO wegens inbreuk op rechten of overtreden van wettelijke regels derden.

Voor zover toegestaan ​​door de wet, CEX.IO zal niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, winstderving, verlies van inkomsten, verlies van omzet, verlies van een kans, verlies van gegevens, indirecte of gevolgschade gehouden, tenzij de schade wordt veroorzaakt door een schending van deze Voorwaarden door CEX.IO.

CEX.IO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen, storing, vertraging of onderbreking van de internetverbinding worden gehouden, of als om welke reden onze site niet beschikbaar is op enig moment of voor een bepaalde periode.

In het geval van fraude, zal CEX.IO alle nodige informatie, met inbegrip van namen, adressen en alle andere gevraagde informatie, aan de bevoegde autoriteiten omgaan met fraude en inbreuken op de wet. Gebruikers erkennen dat hun account op elk moment kan worden bevroren op verzoek van een bevoegde autoriteit onderzoekt een fraude of andere illegale activiteiten.

Niets in deze voorwaarden uitsluit of beperkt de aansprakelijkheid van een van beide partijen voor fraude, overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door haar nalatigheid, schending van termen impliciet bepaald door de wet, of enige andere aansprakelijkheid die niet door de wet kan worden beperkt of uitgesloten.BEEINDIGING

U kunt deze overeenkomst met CEX.IO beëindigen, en sluit je account op elk gewenst moment, na afwikkeling van lopende transacties.

U aanvaardt tevens dat CEX.IO kan, door opzegging, naar eigen goeddunken te beëindigen Uw toegang tot de site en op uw account, inclusief, zonder beperking, ons recht om: beperken, opschorten of beëindigen van de dienst en de Jaarrekening van de leden, de toegang verbieden naar de site en zijn inhoud, diensten en tools, vertraging of gehoste inhoud te verwijderen en technische en wettelijke maatregelen om de leden van de site te houden als we denken dat ze zijn het creëren van problemen of mogelijke wettelijke verplichtingen, een inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten van derden , of inconsistent handelen met de letter of de geest van deze Voorwaarden. Daarnaast kunnen we, in passende omstandigheden en naar eigen goeddunken, op te schorten of te beëindigen accounts van de leden om welke reden dan ook, met inbegrip van maar niet beperkt tot: (1) pogingen om ongeautoriseerde toegang tot de site of account van een ander lid te krijgen of het verlenen van hulp aan anderen probeert te doen, (2) het overwinnen van software beveiligingsfuncties beperken het gebruik van of het beschermen van de inhoud, (3) het gebruik van de Dienst om illegale activiteiten, zoals het witwassen van geld, illegale kansspelen, financiering van terrorisme of andere criminele activiteiten uit te voeren, (4) de schendingen van deze Gebruiksvoorwaarden, (5) het niet betalen of frauduleuze betalingen voor transacties, (6) onverwachte operationele problemen, of (7) op verzoek van de wetshandhaving of andere overheidsinstanties, indien geacht legitiem en overtuigend door CEX te zijn. IO, handelend naar eigen goeddunken.

We behouden ons het recht voor om niet-bevestigde accounts of accounts die voor een periode van 6 maanden of langer inactief zijn annuleren en / of te wijzigen of stop onze site of diensten. Leden komen overeen dat CEX.IO niet aansprakelijk aan hen of aan een derde partij voor de beëindiging van hun account of de toegang tot de site zal worden.

De schorsing van een account is niet van invloed op de betaling van de provisies voor transacties uit het verleden. Bij beëindiging, zullen de leden een geldige bankrekening mede zorgen voor de overdracht van een valuta bijgeschreven op hun rekening. Zei bankrekening worden gehouden door de lidstaten. Bitcoins kunnen worden overgedragen naar een geldige bankrekening pas na omzetting in een valuta. Het kan worden overgedragen via Bitcoin ook afhankelijk van de beslissing van de exploitant van een site. CEX.IO zal de valuta overdracht zo spoedig mogelijk na het verzoek van het lid in de termijnen die door CEX.IO.

CEX.IO sturen u het tegoed van uw rekening, maar in geval van een aantal intermediairs kunnen worden betrokken bij een internationale betaling en deze of de begunstigde bank kan aftrekken kosten. We zullen redelijke inspanningen om ervoor te zorgen dat dergelijke kosten worden gemaakt aan U voorafgaand aan het verzenden van uw betaling, maar waar ze niet kunnen worden vermeden, U erkent dat deze kosten niet altijd vooraf kan worden berekend, en dat u ermee akkoord verantwoordelijk voor deze kosten te gebruiken.BESCHIKBAARHEID

Alle diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. Wij beweren dat deze site 100% van de tijd beschikbaar zal zijn om uw behoeften te voldoen. Wij streven ernaar om u te voorzien van de Dienst zo spoedig mogelijk, maar er zijn geen garanties dat de toegang niet wordt onderbroken, of dat er geen vertragingen, storingen, fouten, omissies of het verlies van de verzonden informatie.

Wij zullen alle redelijke inspanningen leveren om ervoor te zorgen dat de Site normaal kan worden benaderd door U in overeenstemming met deze gebruiksvoorwaarden. We kunnen gebruik maken van de Site op te schorten voor onderhoud en zal redelijke inspanningen om u kennis te maken. U erkent dat dit niet mogelijk is in geval van nood.APIS en widgets

We kunnen de toegang tot bepaalde partijen bieden toegang tot specifieke gegevens en informatie via onze API (Application Programming Interface) of via widgets. We kunnen ook widgets die u kunt gebruiken om onze gegevens op uw site. U bent vrij om deze te gebruiken in hun oorspronkelijke ongewijzigde en niet-veranderde toestand.Financieel advies

Ter voorkoming van twijfel hebben we geen enkele beleggingsadvies in verband met de Diensten overwogen door deze gebruiksvoorwaarden. We kunnen informatie over de prijs, het bereik, de volatiliteit van Bitcoins en gebeurtenissen die de prijs van Bitcoins, maar dit wordt niet beschouwd als beleggingsadvies en mag niet worden opgevat als zodanig hebben beïnvloed bieden. Elke beslissing tot aankoop of verkoop Bitcoins is Uw beslissing en Wij zijn niet aansprakelijk voor enige geleden schade zijn.FINANCIEEL REGLEMENT

Ons business model en onze service, bestaat uit het faciliteren van het kopen, verkopen en verhandelen van Bitcoins en grondstoffen en hun gebruik om goederen te kopen in een ongereguleerde, internationale openbare betalingssysteem.EMAIL

E-mail berichten die worden verzonden via het internet zijn niet veilig en CEX.IO is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die door het resultaat van het verzenden van e-mailberichten via het internet. Wij stellen voor het verzenden van e-mail in gecodeerde vorm; u van harte welkom om PGP versleutelde e-mails te sturen naar ons. De instructies en de sleutels om dit te doen zijn op aanvraag beschikbaar.JURISDICTIE

Deze gebruiksvoorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetgeving van het Verenigd Koninkrijk, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Alle geschillen en controverses die voortkomen uit of in verband met deze website en deze Gebruiksvoorwaarden wordt aan het Verenigd Koninkrijk Court in Londen (hoofdkantoor) worden ingediend, zoals het Hof van eerste aanleg. Als enig deel van deze Gebruiksvoorwaarden ongeldig, nietig of om enige reden onuitvoerbaar wordt geacht, zal dat deel scheidbaar worden geacht en zal geen invloed hebben op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige gedeelte.BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

IN GEEN GEVAL ZAL CEX.IO, ITS functionarissen, directeuren, werknemers, agenten, EN ALLE EXTERNE DIENSTLEVERAARS, AANSPRAKELIJK VOOR U OF ENIGE ANDERE PERSOON OF DIENST VOOR ENIGE DIRECTE, indirecte, incidentele, bijzondere, hoge, OF GEVOLGSCHADE , INCLUSIEF ENIGE die kunnen voortvloeien uit (I) de nauwkeurigheid, volledigheid of inhoud van deze website, (II) de nauwkeurigheid, volledigheid of INHOUD van sites GELINKTE (VIA HYPERLINKS, banner reclame OF ANDERS) OP DEZE SITE, (III ) HET VINDEN OP DEZE WEBSITE OF ENIGE ANDERE WEBSITES VERBONDEN (VIA HYPERLINKS, banner reclame OF ANDERS) OP DEZE SITE DIENSTEN, (IV) lichamelijk letsel of materiële schade van welke aard OOK, (V) DERDEN GEDRAG van welke aard ook, ( VI) ONBEVOEGDE TOEGANG TOT OF HET GEBRUIK VAN onze servers en / OF ENIGE EN ALLE INHOUD, persoonlijke gegevens, financiële gegevens en overige informatie en gegevens die daarin zijn opgeslagen, (VII) onderbreking of STAKING VAN DE DIENSTEN VAN OF NAAR DEZE WEBSITE OF ENIGE ANDERE WEBSITES VERBONDEN (VIA HYPERLINKS, banner reclame OF ANDERS) OP DEZE SITE, (VIII) virussen, wormen, BUGS, Trojaanse paarden of iets dergelijks, DIE KUNNEN WORDEN VERZONDEN NAAR OF VAN DEZE WEBSITE OF ENIGE ANDERE WEBSITES VERBONDEN (VIA HYPERLINKS, banner reclame OR ANDERS) OP DEZE SITE, (IX) alle Gebruikersinhoud OF INHOUD DAT LASTERLIJK IS, seksistisch, beledigend, schadelijk zijn voor minderjarigen OF ENIGE BESCHERMD KLASSE, pornografisch, "X-rated", obsceniteiten of anderszins, EN / OF (X) ENIGE VERLIES OF SCHADE VAN WELKE SOORT ALS GEVOLG VAN HET GEBRUIK VAN DEZE SITE OF DE DIENSTEN vinden op deze site, ONAFHANKELIJK VAN GARANTIE, CONTRACT, OF ENIGE ANDERE JURIDISCHE OF BILLIJKE THEORIE, EN OOK NIET CEX.IO OP DE HOOGTE VAN DE MOGELIJKHEID VAN SCHADE.

Daarnaast heeft u SPECIFIEK erkent en aanvaardt dat Mogelijke stappen GEVOLG VAN OF IN VERBAND MET DEZE SITE OF DE DIENSTEN vinden op deze site binnen een (1) jaar moet worden ingesteld nadat de oorzaak actie kan worden ingesteld, anders worden dergelijke OORZAAK IS BE, permanent geblokkeerd.

Daarnaast heeft u SPECIFIEK erkent en aanvaardt dat IN GEEN GEVAL ZAL CEX.IO 'S TOTALE AANSPRAKELIJKHEID GROTER DAN HET TOTALE BEDRAG DOOR U VOOR DE BIJZONDERE DIENSTEN DIE HET ONDERWERP VAN DE OORZAAK.

De voorgaande beperking VAN AANSPRAKELIJKHEID GELDT VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR DE WET, EN BLIJVEN beëindiging of afloop van deze Overeenkomst OF HET GEBRUIK VAN DEZE SITE OF DE DIENSTEN vinden op deze site.VRIJWARING

U gaat ermee akkoord om te beschermen, te verdedigen, schadeloos te stellen en te vrijwaren CEX.IO en haar functionarissen, directeuren, werknemers, agenten, en derde dienstverleners van en tegen enige en alle claims, eisen, kosten, uitgaven, verliezen, aansprakelijkheden en schade van elke soort en aard (inclusief, zonder beperking, redelijke advocaatkosten) opgelegd of opgelopen door CEX.IO direct of indirect voortvloeien uit (i) uw gebruik van en de toegang tot deze site of de services vinden op deze website, (ii) uw overtreding van enige bepaling van deze Overeenkomst of het beleid of afspraken die hierin zijn opgenomen, en / of (iii) uw schending van de rechten van derden, met inbegrip van maar niet beperkt tot enig intellectueel eigendom of andere eigendomsrechten. De verplichtingen vrijwaring onder dit artikel blijven ook na beëindiging of afloop van deze overeenkomst of uw gebruik van deze site of de services te vinden op deze site te overleven.DIVERSE

Als wij niet in staat zijn om de in de Gebruiksvoorwaarden Services uit te voeren als gevolg van factoren die buiten onze controle met inbegrip van maar niet beperkt tot een geval van Overmacht, verandering van de wet of een verandering in het sanctiebeleid zullen we niet aansprakelijk zijn tegenover u met betrekking tot de diensten die onder deze overeenkomst en voor een periode samenvalt met het evenement.Wijziging van de Algemene

CEX.IO behoudt zich het recht voor om te wijzigen, toevoegen of verwijderen van delen van deze voorwaarden, te allen tijde, in de uitoefening van zijn eigen discretie. U krijgt een melding van eventuele wijzigingen van tevoren via uw account. Door deze kennisgeving, het is uw verantwoordelijkheid om de gewijzigde voorwaarden te bekijken. Uw voortgezet gebruik van de site na het publiceren van een kennisgeving van wijzigingen in de Voorwaarden betekent dat u akkoord en ga akkoord met de veranderingen, en dat alle daaropvolgende transacties door u zullen worden onderworpen aan de gewijzigde Voorwaarden.Handelsmerken en / of AUTEURSRECHTCLAIMS

Go CEX.IO ondersteunt de bescherming van intellectuele eigendom. Als u wilt (i) een handelsmerk vordering wegens schending van een merk waarop u een geldige, gedeponeerd handelsmerk of service merk, of (ii) een copyright-claim voor materiaal waarop u een bonafide auteursrecht vasthouden vasthouden indienen, stuur dan ons een e-mail.LINKS NAAR WEBSITES VAN DERDEN

Deze site en de services vinden op deze Website kan links naar websites van derden die geen eigendom zijn van of gecontroleerd worden door CEX.IO. bevatten CEX.IO aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud en voorwaarden, privacy beleid of de praktijken van websites van derden. Bovendien heeft CEX.IO niet censureren of de inhoud van websites van derden te bewerken. Door het gebruik van deze Site of de Diensten te vinden op deze site, gaat u uitdrukkelijk CEX.IO bevrijden van enige en alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit uw gebruik van een website van derden. Daarom CEX.IO raadt u aan om op te letten wanneer u deze Site of de Diensten te vinden op deze site te verlaten en te herzien van de voorwaarden, het privacybeleid en andere bestuursdocumenten van elkaar website die u kunt bezoeken.CONTACT

Als u vragen heeft met betrekking tot deze Gebruiksvoorwaarden, uw rechten en verplichtingen die voortvloeien uit deze voorwaarden en / of uw gebruik van de Website en de Dienst, uw account, of andere zaken, neem dan contactsupport@cex.io

  COMPANY_NAME} geeft advies op basis van consumenten ervaringen. Op deze website of (ik als) uw adviseur komt bij u thuis. Uw adviseur is onafhankelijk en biedt u de keuze uit vele financiële producten. Hij kent ook de nieuwste producten zeer goed en kan vergelijkingen maken. 

Wij werken met software speciaal op maat gemaakt voor onze berekeningen, zo bent u zeker van, dat uw adviseur het beste advies voor u heeft. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zal de keuze bepaald kunnen worden.

Voor een afspraak of meer informatie over onze werkwijze, neemt u contact met ons a.u.b. contact

 

     Financiering & Market

          Geen bedrijf vergoeding. 

          Levende Market Quotes, Instant Transacties, 

          Handel 24/7/365.

Service

    Wij bieden professionele service en flexibele     ondersteuning. We werken hard aan de     verbetering van onze dienstverlening en veiligheid.

Exclusief

    Wij zijn de enige beurs waar je GHS en BitFury     chips kan de handel.


 

 

 

 

  

CEX.io